Categorieën

https://www.drechtstedendiervoeding.nl/750-thickbox_default/masterclass-diner-verse-lam-kip-10-kg-geëxtrudeerd.jpg Volledige grootte weergeven

Masterclass Diner Verse lam - kip | 10 kg (geëxtrudeerd)

Dog Food Master Class Diner is speciaal ontworpen om variatiemogelijkheden te geven aan het hondenmenu. Het bestaat uit geëxpandeerde vleesbrokjes, vlees, gedroogde groenten, vitamine brokjes en ontsloten granen. Bereid met bouillon of warm water is het een volledige maaltijd. Bijvoeding is hierbij niet nodig.

Meer details

26,99 €

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Dog Food Masterclass Diner is speciaal ontworpen om variatiemogelijkheden te geven aan het hondenmenu. Het bestaat uit geëxtrodeerde vleesbrokjes, vlees, gedroogde groenten, vitamine brokjes en ontsloten granen.

Eiwitten, energie en mineraalgehalte zijn volledig in evenwicht met de behoeftes van de hond. Het is een complete voeding, waardoor er niets anders meer nodig is.

Kenmerken van alle producten van Meadowfield:

  • Er worden géén dierlijke restproducten verwerkt, er wordt uitsluitend vlees als eiwitbron gebruikt;
  • Uitsluitend natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen;
  • Doordat onze granen vooraf zijn geëxtrudeerd is het zetmeel goed verteerbaar. Ook alle andere grondstoffen hebben een zodanige behandeling gekregen dat er een hoge verteerbaarheid is bij de hond. Dit zorgt voor een gezonde, stevige ontlasting;
  • De producten van Meadowfield zijn door hun unieke samenstelling geschikt voor alle honden in elke leeftijdsfase en alle gewichtsklassen.

Prijs is inclusief verzending binnen Nederland.

Nieuwsbrief