Categorieën

https://www.drechtstedendiervoeding.nl/769-thickbox_default/dog-delicatesse-rund-groente-en-rijst-6-blikken-van-400-gram.jpg Volledige grootte weergeven

Dog Delicatesse Rund, groente en rijst | 6 blikken van 400 gram

Ons nieuwe product Dog Delicatesse Rund, groente en rijst bestaat uit puur rundvlees, groenten en rijst. De nieuwe receptuur bevat nu nog meer vlees (90%+) dan onze eerdere blikken lijn. Het is in een natuurlijk proces verwerkt waardoor het product zijn goede natuurlijke eigenschappen heeft behouden. Het voordeel hiervan is dat het als volledige maaltijd gegeven kan worden.

Meer details

14,48 €

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Ons nieuwe product Dog Delicatesse Rund, groente en rijst bestaat uit puur rundvlees, groenten en rijst. De nieuwe receptuur bevat nu nog meer vlees (90%+) dan onze eerdere blikken lijn. Het is in een natuurlijk proces verwerkt waardoor het product zijn goede natuurlijke eigenschappen heeft behouden. Het voordeel hiervan is dat het als volledige maaltijd gegeven kan worden. Dog Delicatesse Rund - groenten en rijst is niet alleen synoniem voor de goede kwaliteit van Meadowfield, uw hond zal ook enorm genieten van dit product. Niet voor niets een gezond en compleet product voor iedere hond.


Vlees en groenten (Rund, groente en rijst) in blik
Verkrijgbaar in een tray van 6 blikken à 400 gram. 

Ingrediënten:
92% rundvlees, 5% groenten, 3% rijst

Analyse:
12,8% ruw eiwit, 6,4% ruw vet, 0,5% ruwe celstof, 1,9% ruwe as, 77,5% vocht, 0,19% calcium, 0,15% fosfor

Dit product is met grote zorg bereid zonder kleur-, geur- en smaak- hulpstoffen. De individuele dagelijkse behoeften van uw hond zijn afhankelijk van factoren zoals ras, leeftijd, activiteit en houding. In het dagrantsoen dient rekening te worden gehouden met bijvoeren van tussendoortjes. Op kamertemperatuur voeren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 2-3 dagen consumeren.

Prijs is inclusief verzending.

Nieuwsbrief