Categorieën

https://www.drechtstedendiervoeding.nl/765-thickbox_default/dog-delicatesse-pens-6-blikken-van-400-gram.jpg Volledige grootte weergeven

Dog Delicatesse - Pens | 6 blikken van 400 gram

Dog Delicatesse Pens bestaat uit puur vlees. Het is in een natuurlijk proces verwerkt waardoor het product zijn goede natuurlijke eigenschappen heeft behouden. Het voordeel hiervan is dat het als volledige maaltijd gegeven kan worden.

Meer details

14,48 €

Dog Delicatesse Pens bestaat uit puur vlees. Het is in een natuurlijk proces verwerkt waardoor het product zijn goede natuurlijke eigenschappen heeft behouden. Het voordeel hiervan is dat het als volledige maaltijd gegeven kan worden. Dog Delicatesse Tripe is niet alleen synoniem voor de goede kwaliteit van Meadowfield maar draagt ook bij aan een evenwichtige darmflora. De darmflora is erg belangrijk voor elke hond. Is de darmflora niet in evenwicht, dan zult u dit snel merken aan de vacht- en of darmproblemen van uw hond. Dog Delicatesse Tripe helpt om weer een goede evenwichtige darmflora te krijgen en uw hond is weer snel levenslustig. Handig in blik, dus u hebt geen vriezer meer nodig. Dit hondenvoer bevat alle natuurlijke vitamines en wordt zonder bijvoegingen geproduceerd. Door de zorgvuldige bereiding is de optimale verzorging van de hond tot de vervaldatum gegarandeerd. Zonder conserveringsmiddelen. Met versheidsgarantie. Niet voor niets een gezond en compleet product voor iedere hond.


Vlees (Pens) in blik
Verkrijgbaar in een tray van 6 blikken à 400 gram.

Samenstelling
Vlees en Verse slachtproducten (minimaal 68% pens), vitaminen en mineralen.

Prijs is inclusief verzending.

Nieuwsbrief